+302551402425 +306947904958 Βιζβίζη 29-31, Αλεξανδρούπολη info@ergodomisi.gr
hero image


 

Εργοδόμηση Παυλίδης
Πολιτικός Μηχανικός -Έκδοση αδειών - Ανέγερση κτιρίων - Ενεργειακή Αναβάθμιση
- Ενεργειακές Επιθεωρήσεις - Τοπογραφικά Σχέδια - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Αλεξανδρούπολη

 

Η εταιρεία Εργοδόμηση του Πολιτικού Μηχανικού Παυλίδη Νικολάου αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία με έδρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης,
που εξειδικεύεται στον τομέα των μεταλλικών κτιρίων, ενεργειακών επιθεωρήσεων, τοπογραφικών σχεδίων, σχεδιασμού μελέτης
και επίβλεψης οικοδομικών έργων, ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, καθώς και έκδοσης αδειών.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ισχυρή ομάδα πολιτικών μηχανικών με ευρεία εμπειρία και επαγγελματική αφοσίωση.
Συνεργαζόμαστε με πελάτες από διάφορους τομείς, όπως επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς,
ιδιώτες ιδιοκτήτες κτιρίων και άλλους φορείς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες τους.


 

Οι κύριες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Μεταλλικά Κτίρια: Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη σχεδίαση, κατασκευή και επίβλεψη μεταλλικών κτιρίων. Αναλαμβάνουμε την προσαρμογή του σχεδιασμού στις ανάγκες του κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας ασφάλεια, αισθητική και αποδοτικότητα.
  • Σχεδιασμός Μελέτη & Επίβλεψη Οικοδομικών Έργων: Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, μελέτης και επίβλεψης για οικοδομικά έργα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την ποιότητα και την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.
  • Έκδοση Αδειών: Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εκπόνηση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση αδειών κατασκευής, λειτουργίας και χρήσης κτιρίων, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις και την ομαλή διεκπεραίωση των διαδικασιών.
  • Τοπογραφικά Σχέδια: Πραγματοποιούμε ακριβείς μετρήσεις και δημιουργούμε τοπογραφικά σχέδια για την ανάπτυξη οικοδομικών έργων και την εκτέλεση μηχανικών υποδομών.
  • Ενεργειακές Επιθεωρήσεις: Πραγματοποιούμε ενεργειακές επιθεωρήσεις για κτίρια και προσφέρουμε ανάλυση και προτάσεις για ενεργειακές βελτιώσεις, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και του κόστους λειτουργίας.
  • Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων: Αναλαμβάνουμε ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων με σκοπό τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης, τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και τη βελτίωση της άνεσης και της ποιότητας του χώρου.
  • Τακατοποίηση αυθαιρέτων: Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε τη διερεύνηση της κατάστασης και τη σύλληψη σχεδίου δράσης για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε έργου και εξασφαλίζουν την επίτευξη νομικής και τεχνικής συμμόρφωσης.
  • Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου: Η εταιρεία δημιουργεί ένα πλήρες και λεπτομερές ηλεκτρονικό αρχείο για κάθε ακίνητο, το οποίο περιλαμβάνει τεχνικά χαρακτηριστικά, κατάσταση των εγκαταστάσεων, πρόσβαση και ασφάλεια, καθώς και ιστορική αναπαράσταση από την κατασκευή του έως σήμερα.
 

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ακολουθώντας τις καλύτερες πρακτικές και εφαρμόζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και μεθοδολογία. Με την εμπειρία, την εμπειρογνωμοσύνη και τον επαγγελματισμό μας, αναλαμβάνουμε την επίλυση καινοτόμων προκλήσεων σε ολόκληρο το φάσμα των μηχανικών κατασκευών και υποδομών.

Εάν χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες στον τομέα της κατασκευής και της μηχανικής, η εταιρεία Εργοδόμηση του Πολιτικού Μηχανικού Παυλίδη Νικολάου είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα προωθήσουν το έργο σας προς την επιτυχία.