+302551402425 +306947904958 Βιζβίζη 29-31, Αλεξανδρούπολη info@ergodomisi.gr

Εργοδόμηση Παυλίδης
Πολιτικός Μηχανικός -Έκδοση αδειών - Ανέγερση κτιρίων - Ενεργειακή Αναβάθμιση
- Ενεργειακές Επιθεωρήσεις - Τοπογραφικά Σχέδια - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Αλεξανδρούπολη


Η εταιρεία Εργοδόμηση του Πολιτικού Μηχανικού Παυλίδη Νικολάου είναι μια καταξιωμένη εταιρεία με έδρα την πόλη της Αλεξανδρούπολης, ασχολούμενη με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της μηχανικής και των κατασκευών. Με χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμό, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες από διάφορους τομείς, επικεντρώνοντας στην αρχιτεκτονική και την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, ενεργειακές επιθεωρήσεις, τοπογραφικά σχέδια, σχεδιασμό μελέτης και επίβλεψη οικοδομικών έργων, ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, καθώς και έκδοση αδειών.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών μας επιτρέπουν να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας και καινοτομίας. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη μεταλλικών κτιρίων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είτε πρόκειται για εμπορικά κτίρια, εργοστάσια, αποθήκες ή οποιοδήποτε άλλο είδος κτιρίου, εμπιστεύεστε την εμπειρία μας για την επίτευξη αποτελεσματικών και ανθεκτικών κατασκευών.

 

Κατασκευές Έργων - Ιδιωτικά & Δημόσια

Κατασκευές Έργων - Ιδιωτικά & Δημόσια

Στην Εργοδόμηση Παυλίδης Νικόλαος, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιδιωτικών έργων για πελάτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν το ιδανικό σπίτι ή επιχειρηματικό χώρο τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικοδομικές Άδειες

Οικοδομικές Άδειες

Η εταιρεία Εργοδόμηση Παυλίδης Νικόλαου αναλαμβάνει την πλήρη διαδικασία της έκδοσης οικοδομικών αδειών, αναλαμβάνοντας την επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και οργανισμούς προκειμένου να εξασφαλίσει την άμεση και επιτυχημένη έκδοση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Λειτουργίας

Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την εκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταλλικά Κτίρια

Μεταλλικά Κτίρια

Με μεγάλη εμπειρία, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τακτοποίηση Αυθεραίτων

Τακτοποίηση Αυθεραίτων

Κατανοούμε ότι οι αυθαίρετες κατασκευές μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα νομικής συμμόρφωσης και ασφάλειας, καθώς και να επηρεάσουν το περιβάλλον και την εικόνα της περιοχής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου

Η ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου αποτελεί έναν ηλεκτρονικό φάκελο που περιλαμβάνει όλες τις σχετικές πληροφορίες για ένα ακίνητο, καθώς και τυχόν αλλαγές που έχουν συμβεί σε αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοπογραφικά Διαγράμματα

Τοπογραφικά Διαγράμματα

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες υπηρεσίες τοπογραφίας και γεωματικής μέτρησης για πελάτες σε όλη την περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.Εν.Α.Κ.), το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Π.Ε.Α. κτιρίων παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ